PRO mee in het bestuur van Meise!

Een hele dikke merci!

PRO zit mee in het bestuur van Meise. Hier hebben we hard voor gewerkt. We geloofden rotsvast in ons project. En met een bang hartje wachtten we de resultaten af... tot bleek dat jullie ons samen het mandaat gaven om Meise vanaf morgen helemaal anders te besturen.
Nu is het zover: Meise heeft een nieuw bestuur!
Na een bewogen campagne voor vernieuwing hebben N-VA, Samen Anders en PRO het vertrouwen van de kiezer gewonnen. 14 zetels vormen een solide basis om een echte vernieuwing door te voeren. De drie partijen zullen alles op alles zetten om de burger van nu af aan actief te betrekken bij een transparant beleid.
De programma’s zijn op heel wat vlakken gelijklopend. De drie partners zullen de komende dagen hun beleidsplan uitwerken. En we zijn ervan overtuigd dat we snel het vertrouwen zullen winnen van elke burger van Meise.
We hebben een opdracht gekregen van de kiezer. We gaan de uitdaging aan voor 100%.
Dank aan alle mensen die ons hun vertrouwen schonken. Dank aan alle familieleden, vrienden en kennisen die ons hielpen om dit te realiseren. Zonder hen was het onmogelijk.
 
Met onze coalitiepartners hebben we afgesproken wie welke onderwerpen voor zijn of haar rekening neemt. Het spreekt voor zich dat we voor de realisatie van ons programma onze rol zullen spelen via alle beleidsdomeinen.
Specifieke verantwoordelijkheid voor de dagelijkse opvolging nemen we in volgende domeinen:

  • onderwijs
  • gezondheid
  • middenstand
  • ontwikkelingssamenwerking
  • communicatie
  • ict